Ди Мария: Сега мисля за Ювентус, за Аржентина - когато й дойде времето


Ди Мария: Сега мисля за Ювентус, за Аржентина  - когато й дойде времето
Снимка: Getty Images

2078 0

Новото попълнение на Ювентус Анхел Ди Мария бе представен пред феновете. Това се случи днес на официална пресконференция в Торино, на която той отговори на редица въпроси.

"С Ювентус ще ще се опитам да запиша възможно най-много въпроси. Дошъл съм тук да печеля, а за националния отбор ще мисля, когато му дойде времето", заяви аржентинецът.

На въпрос дали той може да остане при "бианконерите", и след като му изтече едногодишният договор, той отговори: "Никога не казвам никога".

"Във футбола всичко се променя много бързо. Преговорите с Ювентус преминаха много добре. Сега искам да печелим колкото се може повече, а след това ще мислим за бъдещето", коментира нападателят.

"Много съм щастлив, че съм тук, и че ще облека тази велика фланелка. Фантастично е да присъединя към този клуб, който прие мен и семейството ми с голяма любов и уважение. Благодаря на всички", добави офанзивният играч.

"Когато голям отбор като Ювентус те потърси, е почти невъзможно да кажеш "не". Изчакаха търпеливо края на договора ми и бяхме спокойни със семейството ми. Избрах Ювентус, защото е най-големият клуб в Италия и има всички приемущества да спечели много трофеи. Искам да бъда част от този отбор", завърши Ди Мария.

Вижте повече за привличането на играча!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички