Не е просто слух: Гризман е бесен на Дешан заради Мбапе


Не е просто слух: Гризман е бесен на Дешан заради Мбапе
Снимка: Getty Images

3144 0

Връчването на капитанската лента на Франция на Килиан Мбапе не се отразява добре на една от звездите в тима. След като вчера излязоха немалко информации, че Антоан Гризман е бесен заради избора на нов капитан, сега и самият ас на ПСЖ призна, че звездата на Атлетико не приема добре решението. 

Разочарованието на Антоан Гризман 

Поливалентният футболист, който игра като халф по време на Мондиал 2022, е вторият най-опитен футболист в тима (след Оливие Жиру) и очакванията бяха той да бъде избран за капитан. Не такова е било обаче виждането на Дешан и сега в състава назрява поредната порция напрежение. 

"Говорих с Антоан, защото той е много разочарован. И напълно го разбирам", каза Килиан Мбапе по време на пресконференция преди предстоящите мачове на Франция. 

Гризман е бесен, че не е капитан на Франция

"Казах му, че на негово място може би бих имал същата реакция. Той е най-важният или поне един от най-важните футболисти под ръководството на Дидие Дешан. Има опит с фланелката на Франция, който аз нямам. Всички оценяваме това. 

Имаме нужда от него. Ако иска нещо да каже - аз съм насреща! Ще седна до него и ще го изслушам. Всеки има право да изразява мнението си", отсече Мбапе и темата беше счетена за приключена. 

Това не е единствената драма, на която новият капитан на Франция се "наслаждава", след като през този месец стана ясно, че от ръководството на ПСЖ са поставили ултиматум на Килиан Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички