Натурализираният Лапорт: Много хора не приемат, когато им кажеш нещата директно в очите


Натурализираният Лапорт: Много хора не приемат, когато им кажеш нещата директно в очите
Снимка: Getty Images

1577 0

Централният бранител на Манчестър Сити и националния отбор на Испания Аймерик Лапорт даде интервю пред "Marca", в което коментира темате за неговото бъдеще на Острова и казуса с натурализирането му от "ла фурия роха":

"Както казах и преди, аз съм футболист на този клуб (бел.ред. - Ман Сити) и съм щастлив в него. Наслаждавам се на момента и каквото трябва да стане, ще стане", заяви лаконично той.

Защитникът отрече твърдението на испански журналист, че има намерения да напусне "гражданите":

"Склонен съм да бъда по-директен. Не обичам заобиколките. Знам, че много хора не ме харесват заради това. Мисля, че това е добродетел, но понякога може да действа и отрицателно, защото много хора не приемат, когато им кажеш нещата директно в очите. Аз обаче винаги го правя с голямо уважение. Просто това е моята философия", мъдро заяви Лапорт.

ОТНОСНО НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА ИСПАНИЯ

Присъединяването му към националния отбор на Испания предизвика вълна от разнопосочни коментари сред феновете, а роденият във Франция футболист коментира провокативен въпрос на журналист, който му бе зададен преди време така:

"Това, което ме притесни, е, че журналистът ми отправи нападателни въпроси. Има много начини да зададеш един въпрос, но неговият не бе правилен. Това е сложна и деликатна тема. Мнозина одобряват решението ми, но има и много хора, които са против".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички