Наставникът на Македония ГП: Познаваме добре ЦСКА, очаква ни труден мач


Наставникът на Македония ГП: Познаваме добре ЦСКА, очаква ни труден мач
Снимка: Lap.bg

752 0

Наставникът на Македония ГП Муралем Байрами даде пресконференция преди сблъсъка на неговия тим с ЦСКА от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите.

Ето какви бяха думите на специалиста:

"За нас е ясно, че играем срещу български отбор, но това не ни създава напрежение, защото сме тук само заради футбола. Нищо друго не ни интересува. Всичко друго е работа на други хора. Категорично няма да се поддадем на такъв натиск, дори и да има някаква провокация. Трябва да се интересуваме само от това, което се случва на терена. Ние сме фокусирани само върху това. Щастливи сме, че това лято ще представляваме Македония в Европа", заяви Байрами.

"Знаем, че играем срещу гранд, познаваме много добре ЦСКА и знам, че ни очаква труден мач. Оставяме ролята на фаворит на ЦСКА, напрежението е върху тях и мога да кажа, че ги анализирахме много добре. Знаем за техните добри страни, но разбира се, те имат и слабости и ние ще се опитаме да ги затворим, използвайки тази тяхна слабост, която видяхме, за да ги накажем".

"Убеден съм и вярвам, че ще изиграем страхотен мач, защото сме се готвили за този двубой 40 дни и сме максимално готови. ЦСКА е фаворит, но днес виждаме, че има доста изненади, така че защо и ние да не направим изненада".

"ЦСКА има нов треньор, може би първите два мача не са това, което той иска да бъдат, може да им трябва малко повече време, но се вижда, че са силен отбор, имат играчи и нормално ще трябва. Ние се интересуваме най-много от нашия отбор и ако играем така, както сме се разбрали, ще направим страхотен отбор и вярвам, че ще изиграем страхотен мач. Това е положителен резултат - победа без допуснат гол".

Ето какво каза бивш футболист на ЦСКА за срещата срещу Македония ГП.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички