"С цялото ми уважение към тях..." - бивш футболист на ЦСКА очаква убедителна победа срещу Македония ГП


"С цялото ми уважение към тях..." - бивш футболист на ЦСКА очаква убедителна победа срещу Македония ГП
Снимка: Cska.bg

3465 0

Бившият вратар и треньор на ЦСКА - Ивайло Петров-Пифа, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което говори за предстоящия мач на "червените" срещу Македония Гьорче Петров от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите.

В утрешния 21 юли "армейците" гостуват в Северна Македония, а 49-годишният Петров е на мнение, че съставът на Саша Илич няма да има проблем с този съперник: "Очаквам ЦСКА да победи и то с категоричен резултат. Не бива да се притесняваме от Македония ГП, с цялото ми уважение към тях, но не мисля, че са на нивото ни. Според мен трябва да се внимава повече в защита. Въпреки, че отборът не успя да победи Локо София, мисля че момчетата играха добре".

"ЦСКА няма да подцени в никакъв случай противника си, щом става въпрос за мач в Европа. А и всички, които играят срещу "червените", знаят, че това е марка - не само в България, но и в Европа и се хвърлят да се доказват", добави още той.

"Предвид и жребия след двубоите с Македония ГП, си мисля, че ще е съвсем нормално ЦСКА да влезе отново в групите. Всичко може да се реши още в първия мач в полза на българския отбор и след това втората среща да се превърне в протоколна. От друга страна, ако вторият сблъсък се превърне в протоколен, може да се случи гаф, както се трепереше със Славия в полуфинала за Купата на страната", припомни Пифа и допълни:

"Трябва да се пазим от такива неща. В подготовката не бяха добри резултатите, но това нищо не значи. Има много големи отбори, които получават по два или три гола в проверките. Тепърва ЦСКА ще показва на какво е способен. Вече се окомплектова отборът, гледам че се очакват още няколко футболисти. Саша Илич е точният човек за ЦСКА. Той е млад и нахъсан. На новите попълнения им трябва някакво време за адаптация. От това, което виждам, мога да кажа, че са добри момчета, но е нужно време, за да свикнат".

Вижте още: ЦСКА тръгна за Северна Македония без двама, но ново попълнение е на линия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички