Наказвал Манчестър Сити отнася гнева на феновете на ПАОК след отпадането (ВИДЕО)


Наказвал Манчестър Сити отнася гнева на феновете на ПАОК след отпадането (ВИДЕО)
Снимка: Скрийншот

2362 0

Тежкото падение за ПАОК продължи в сряда, след като шансовете за единия трофей в Гърция приключи с отпадането на 1/2-финалите от Панатинайкос. Реваншът в Атина бе повече от любопитен, след като Двуглавия орел изоставаше с 0:1 след първия мач, но прати срещата в продължения. 

Десподов се провали звучно

Асистенция на Кирил Десподов в 105-ата минута можеше отново да нареди българина сред героите за солунчани, но тя не бе достатъчна за класирането след гол в последните секунди. 

Така се стигна до дузпи, а най-добрият български играч получи решаващия пети наказателен удар - пропуснат злощастно, и по познат за Десподов начин. 

Кой го отнесе след резила

Не той обаче бе най-хуленият от запалянковците на ПАОК футболисти след отпадането на клуба. Целият гняв се наложи да понесе стигалият до Висшата лига танзанец Мбвана Самата. 

Африканецът имаше най-злощастния късмет, тъй като се подхлъзна при деветия наказателен удар и кълбото премина над напречната греда. След това изпълнение срещата приключи и феновете се настроиха конкретно срещу екс нападателя на Астън Вила и Фенербахче. 

Трябва да се отбележи, че Самата не е никак "случаен" стрелец, тъй като преди години наказа Манчестър Сити на финал с бирмингамци. Срещу него обаче дори бе създаден хаштаг #samataout, който бързо набра популярност след провала на солунчани. За ПАОК дузпи пропуснаха Десподов (5), Оздоев (6), Джони (8) и въпросният африканец. 

Вижте тежкото наказание, което отнесе ПАОК в четвъртък!

Още: Съотборник на Десподов: "Малко е чудат - не ползва асансьора, дрехите му хич не ми харесват"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички