Скандалът ескалира: Майката на Рубиалес се затвори в черква и обяви гладна стачка


Скандалът ескалира: Майката на Рубиалес се затвори в черква и обяви гладна стачка
Снимка: Getty Images

1194 0

Скандалът около президента на испанската футболна федерация Луис Рубиалес достигна нови измерения. Майката на испанския шеф се затвори в църква и обяви гладна стачка в знак на протест срещу "нечовешкото отношение" към сина ѝ след целувката му с Джени Ермосо.

Знак на протест срещу обвиненията

Анхелес Бехар заяви, че стачката й ще продължи докато не се намери решение на нечовешкото и кърваво преследване, което правят срещу сина ми с нещо, което той не заслужава“, съобщи информационна агенция EFE. "

Бехар е останала в енорийската църква "Дивина Пастора" в родния град на Рубиалес в южна Испания – Мотрил, със сестра си, след като енорийските свещеници напуснали.

Тя поискала Ермосо да каже истината и "да се придържа към версията, която дала в началото", добавят от EFE. „Няма сексуално насилие, след като има съгласие от двете страни, както доказват кадрите“, каза още Бехар пред агенцията, поставяйки под въпрос "защо си го изкарват на него" и какво "стои зад цялата тази история". "Синът ми е неспособен да нарани никого", допълни майката на 46-годишния Рубиалес.

Рубиалес отказа да подаде оставка начело на федерацията, но правата му бяха спрени от ФИФА, след като си позволи да целуне Ермосо след триумфа на Испания над Англия с 1:0 във финала на Световното първенство за жени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички