Най-сексапилните жени на играчите от Европейското първенство по футбол (СНИМКИ + ГАЛЕРИЯ)


Най-сексапилните жени на играчите от Европейското първенство по футбол (СНИМКИ + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Instagram

7791 0

Европейското първенство по футбол вече започна! Болката на футболния привържник от миналото лято, когато континенталният турнир бе отменен поради пандемията от коронавирус, сега се превърна в неплануван подарък, който вече отворихме.

Изиграха се няколко срещи от турнира и някои футболисти вече успяха да блеснат. Нападатели чрез попадения и страховити изстрели, полузащитниците чрез изчислени до милиметър подавания и рушене на атаките, бранителите чрез поставянето на катинар на вратите си, а вратарите чрез брилянтни намеси (най-доброто спасяване до момента на Евро 2020 - ВИДЕО).

Играчите са наблюдавани от цяла Европа, пък и от зрители и от другите континенти. Зрителите, допуснати по трибуните, са още една радостна новина, тъй като се завръща онази позната тръпка от футбола, с която сме свикнали отпреди пандемията.

Има обаче хора, които тръпнат повече от всички останали. Това са семействата на футболистите - родители и роднини, приятели, съпруги, половинки и т.н. А някои от тях си заслужават дори отделно внимание.

Повечето спортисти винаги са се славели с красиви половинки, а участниците на това Европейско първенство далеч не правят изключение. Екипът на SportLive.bg подбра някои от най-сексапилните половинки, които ще стискат палци на своите любимци на Евро 2020. Вижте ги в галерията по-долу.

НАЙ-СЕКСИ ПОЛОВИНКИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ФУТБОЛ (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Какво се случи с най-младия футболист, играл професионално?

Боливиецът Маурисио Балдивиесо може би не говори нищо на съвременния футболен фен. Преди 12 години обаче полузащитникът...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама