Най-горещите потенциални трансфери през лятото


Най-горещите потенциални трансфери през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

2124 0

Поредният невероятен футболен сезон приключи и това, което остава на футболисти, треньори и отбори, е да отправят погледите си към бъдещето. Какво ще бъде то за някои от най-известните играчи в Европа? Ще видим ли гръмки трансфери?

Осман Дембеле и каталонската сага

Може би най-споменаваното име през последната година. Поне що се отнася до трансфери. Ще продължи ли Осман Дембеле да защитава синьо-червените цветове на своя отбор Барселона? Или французинът ще отправи погледа си на север? След напускането на Роналд Куман, Осман Дембеле и Барселона преминаха през много ожесточени спорове около новия му договор, който още не е подписан.

Говори се за трансфер в английския Челси, където Осман отново ще бъде трениран от Томас Тухел, трансфер в Арсенал, ПСЖ, а дори и Байерн Мюнхен. Използвайте този Betano промо код и продължете със списъка с най-горещите потенциални трансфери през лятото!

Завръщането на Пол Погба

Пол Погба е другото име, около което постоянно се спекулира. Французинът определено е един от най-класните играчи на „Червените Дяволи“, но непостоянната му игра през изминалия сезон крещи за желанието му да потърси ново предизвикателство. Съвсем отчетливи са настроенията му, че не е щастлив в отбора, воден от Ралф Рангник.

За разлика от множеството трансферни спекулации, които кръжат около Осман Дембеле, то пътят пред Пол Погба е само един – Ювентус. Именно в торинския гранд Погба показа най-доброто, на което е способен до този момент, а в интервю наскоро сам призна, че не изключва трансфера в Ювентус като възможност.

Нови хоризонти пред Левандовски

Дали индивидуалното отдаване на почит пред феновете на Байерн Мюнхен в онзи последен мач от сезона в Бундеслигата срещу Волфсбург не бе нещо повече от чист респект? Дали не бе финално сбогуване? По всичко изглежда, че бъдещето на полският голмайстор е далеч от Мюнхен.

Барселона е главният кандидат за подписа на Роберт Левандовски, а самият треньор на каталонците заяви в интервю, че Роберт Левандовски е „най-добрият централен нападател в света“. Този комплимент не се оказа случаен, тъй като Барселона бързо изпратиха оферта към Байерн Мюнхен на стойност 20 млн. евро. Баварците я отхвърлиха, но футболните експерти прогнозират, че двата клуба са съвсем близко до споразумение.

Още около трансфера на Роберт Левандовски в Барселона четете на sportlive.bg.

Английско предизвикателство за Пауло Дибала

Аржентинският маестро изигра финалният си двубой за Ювентус срещу Фиорентина на 21ви май. Емоциите бяха прекалено много, а бурните овации от трибуните предизвикаха сълзите в очите на Пауло Дибала. На къде ще се насочи сега креативният футболист? Тотнъм изглежда първи са показали интерес към Пауло Дибала, а не е тайна за никой, че Антонио Конте е почитател на качествата му.

По всичко личи, че самият Пауло Дибала ще изчака оферта от Интер. Източници, близки до аржентинеца, твърдят, че той предпочита да продължи кариерата си в Италия.

Къде ще се озове Гарет Бейл?

Уелсецът спечели всички трофеи, които можеха да се спечелят с екипа на Реал Мадрид и макар да бе по-скоро резерва в последните два сезона, то определено ще остане в историята на клуба като един от големите играчи, обличали бялата фланелка. Договорът му с „белия балет“ изтича и от новия сезон ще видим Гарет с нов отбор. Заговори се за завръщане в юношеския му отбор Кардиф, Саутхемптън, а дори интерес прояви и новият играч при големите трансфери в Англия Нюкасъл.

По всяка вероятност уелсецът ще изчака оферта от Даниел Леви, тъй като би било логично за неговата кариера по-скоро завръщане в Тотнъм, където показа най-силните си игри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички