Най-бързият картон във футбола: 1 секунда след влизане в игра (ВИДЕО)


Най-бързият картон във футбола: 1 секунда след влизане в игра (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4970 0

През годините футболните фенове са ставали свидетели на всякакви нелепи начини за изкарване на картон. Понякога дори самите футболисти не осъзнават каква глупост са направили, за да си заслужат жълт или червен картон от съдията.

Мнозина вероятно ще се сетят за нелепия червен картон, който си изкара Кирил Десподов в мач за националния отбор срещу Хърватия. Крилото на Лудогорец си свали фланелката след гол срещу "шахматистите", но забрави, че вече има показан жълт картон, което доведе и до изгонването му.

Десподов обаче не е единственият, който е бил гонен за сваляне на фланелката. Освен това могат да се дадат и още много примери за странни начини за изкарване на картон. Такъв бе показан и в популярната страница SPORTBible, който впечатлява с това, че е навярно най-бързият в историята.

Любопитната ситуация се разиграва в мач, който остава неназован от страницата, но се вижда как футболист с номер 12 се готви да влезе на терена като резерва. Той обаче не изчаква да бъде проверен от четвъртия съдия и влиза на терена без да е получил разрешение за това.

Главният съдия веднага се доближи до него и го прикани да се върне на тъчлинията, за да бъде проверена екипировката му. Секунда след като прекрачва тъчлинията, въпросният футболист получава и жълт картон от рефера заради необмислените си действия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички