Наградите на ФИФА "The Best" по ТВ: Къде да гледаме церемонията?


Наградите на ФИФА "The Best" по ТВ: Къде да гледаме церемонията?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2225 0

Церемонията на международната футболна федерация ФИФА за наградите "The Best" ще се проведе в понеделник вечер (15.01). Призовете ще бъдат връчени за постигнатото между ФИФА в периода 19 декември 2022 г. - 18 август 2023 година, като ще бъдат раздадени 9 индивидуални отличия.

Носителят на "Златната топка" Лионел Меси ще се опита да защити титлата си за 2022 г. като най-добър играч на FIFA при мъжете, но е изправен пред сериозна конкуренция от нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд и бившия съотборник в Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Припомняме, че на 18 декември 2022 година Меси вдигна трофея от Световното първенство с Аржентина.

Лионел Меси очаква да защити наградата от миналата година

Звездата на Испания и Барселона Айтана Бонмати е фаворит отново да вземе отличието за най-добър играч при жените, докато англичанката Сарина Вигман и шефката на Челси Ема Хейс са сред претендентите за наградата за треньор на жените.

Пеп Гуардиола от Манчестър Сити е големият фаворит за наградата за треньор на мъжете, а Хулио Енсисо от Брайтън се надява да вземе престижната награда награда "Пушкаш" на ФИФА за най-красив гол на календарната година.

Кога и къде ще се излъчва?

Церемонията е с начален час 21:30 и ще бъде в Лондон. Макс Спорт 4 ще я излъчва пряко, като ще може да я следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички