На 36: Луис Суарес вкара един от най-красивите голове в кариерата си (ВИДЕО)


На 36: Луис Суарес вкара един от най-красивите голове в кариерата си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3396 0

Луис Суарес е един от най-силно представящите се нападатели през 21-ви век. През кариерата си е играл за някои от големите грандове на световния футбол като Ливърпул и Барселона, а освен това е бил част и от Атлетико Мадрид, Аякс, Насионал, Гронинген и Гремио.

Вкарвал е десетки красиви и важни попадения. А именно към момента е с фланелката на бразилсия гранд, където продължава да прави това, което умее най-добре - да вкарва.

В осминафинален двубой за Купата на Бразилия между Гремио и Крузейро той вкара единствения гол за своя тим в първия мач. Бруно Родригес бе извел гостите напред в резултата в 8-ата минута, а в 79-ата Суарес изравни.

Начинът, по който го стори обаче, определено си заслужава да бъде видян. Уругваецът вкара един от най-красивите голове в кариерата си. Той стреля от далечна дистанция, но с външел фалц, пращайки топката неспасяемо за вратаря в горния ъгъл. Можете да се насладите на изпълнението му чрез кадрите по-долу в материала. 

Един от най-силните периоди за нападателя бе в английската Висша лига. В момента обаче там Ерлинг Холанд тотално оставя Луис Суарес в сянката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички