Монако разби Монпелие в Лига 1 (ВИДЕО)


Монако разби Монпелие в Лига 1 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1072 0

Отборът на Монако продължава със страхотното си представяне от началото на сезона във френската Лига 1. В първи мач от 10-ия кръг играчите на Леонардо Жардим разгромиха с 6:2 гостуващия Монпелие.

Това бе втори изразителен успех за монегаските през кампанията, след като в началото на месеца те победиха със 7:0 новака Метц.

40 мача без суха мрежа за Акинфеев, Тотнъм отърва разгром

Иначе двубоят започна лошо за домакините, които още в 10-ата минута бяха в ролята на догонващи след гол на Риад Будебуз. В 36-ата минута завърналият се в Монако през лятото Рамадел Фалкао възстанови равенството след точно изпълнение на дузпа. Така завърши и първата част.

Само четири минути след подновяването на играта домакините стигнаха до пълен обрат с попадение на младата надежда на тима Килиан Мбапе Лотин. В 61-ата минута равенството отново бе възстановено, след като Риад Будебуз реализира втория си гол от дузпа.

Манчестър Юнайтед набеляза халф на Монако

Съпротивителните сили на Монпелие обаче стигнаха дотук и само три минути по-късно Монако отново бе напред в резултата с гол на бразилския защитник Жемерсон. Домакините решиха всичко в мача с нови две попадения на Валер Жермен (75’) и Тома Льомар (76’), а крайното 6:2 оформи Адама Траоре в 90-ата минута.

С успеха монегаските се изкачиха временно на втората позиция в класирането с 22 точки, на 1 от лидера Ница. Монпелие остава 16-ти с 10 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички