40 мача без суха мрежа за Акинфеев, Тотнъм отърва разгром


40 мача без суха мрежа за Акинфеев, Тотнъм отърва разгром
Снимка: Getty Images/Guliver

949 0

40 мача и 10 години вече минаха откакто руският национален вратар Игор Акинфеев е запазвал мрежата си суха в Шампионска лига, след като ЦСКА (Москва) с Георги Миланов в състава си (от началото на второто полувреме) се задоволи само с 1:1 като домакин на Монако в третия кръг на ШЛ.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА

Московските армейци поведоха в 34-ата минута чрез Ласина Траоре, който пристигна в руската столица през лятото именно от Княжеството. Монегаските обаче изиграха много по-силно второто полувреме и в последните 15-ина минути петима нападатели бяха на терена.

Това доведе до изравнителното попадение в 87-ата минута на Бернардо Силва, който с прекрасен изстрел направи успешна добавка, след като Акинфеев бе парирал майсторски опасен удар на Карийо - 1:1.

Така за втори пореден път Монако се добира до равенство в самия край и има 5 точки, които го оставят на върха на класирането в Група Е. Тотнъм е втори с 3, а Байер (Леверкузен) и ЦСКА са с по 2.

Леверкузен надигра тотално "шпорите" и особено през второто полувреме имаше поне пет чисти положения, но някак си не можа да се възползва от тях - понякога заради героизмите на Юго Льорис, понякога заради неточния мерник на играчите в авангарда.

Така въпреки огромното си преимущество "аспирините" останаха разочаровани от нулевото равенство, докато Тотнъм оцеля невредим в гостуването си на "БайАрина".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички