Меси от сцената в Париж: Кариерата ми отива към своя край


Меси от сцената в Париж: Кариерата ми отива към своя край
Снимка: Getty Images/Guliver

2660 0

Капитанът на Барселона и Аржентина Лионел Меси призна, че кариерата му наистина приближава към своя край. Звездата говори, след като снощи бе награден с рекордната шеста "Златна топка" в своята кариера. Нападателят изпревари защитника на Ливърпул Върджил ван Дайк, а на трето място остана големият конкурент на Меси - Кристиано Роналдо.

"В днешния ден аз зная на колко години съм. Бог иска да се наслаждавам на играта още няколко години. Такива моменти като днешния са много специални. Защо? Моето оттегляне от футбола наближава. Остават ми още няколко години в големия футбол. Искам да се наслаждавам на своята игра, на футбола и семейството си", заяви аржентинецът от сцената в Париж.

"Искам да благодаря на всички и особено на журналистите, които гласуваха за мен. Благодаря на моите съотборници в Барселона и Аржентина. Всички вие сте част от моето световно признание. Доволен съм от това как се развиват личният ми и спортният ми живот. Опитвам се винаги да бъда най-добрият. Знайте, че никога няма да спра да работя, за да ставам по-добър", каза още Меси. Вижте тук какъв рекорд постави той в последния мач, който изигра - срещу Атлетико (Мадрид). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички