СНИМКА: Защо Меси игра за Атлетико, макар и за едно полувреме?


СНИМКА: Защо Меси игра за Атлетико, макар и за едно полувреме?
Снимка: Guliver/GettyImages

9215 0

Снощи Барселона постигна важна победа над Атлетико (Мадрид). Единственият гол за каталунците отбеляза капитанът им Лионел Меси, за когото това е било попадение номер 25 в 27 мача срещу този тим.

Затова никак не е случайно, че след мач със същия противник миналата година треньорът на "дюшекчиите" Диего Симеоне заяви, че ако Меси е носил фланелката на Атлетико, то именно мадридчани щяха да вземат победата. Вижте изказването му в този материал. 

Оказва се, че аржентинецът все пак някога е носил екипа на Атлетико. Макар и за едно полувреме. Това се случва през октомври 2009 година в благотворителен мач в родния му град Росарио на стадиона на Нюел Олд Бойс. Мачът между Атлетико (Мадрид) и Интер минава под мотото "Солидарност без граници" и е организиран от фондацията на испанския клуб и тази на Хавиер Санети. Средствата са били дарени на деца в неравностойно положение в Аржентина. Меси играе по едно полувреме и за двата тима. А в какво е най-добър в Европа Лео Меси за последните 13 години вижте в този материал. 

Снимка: AS

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички