Мениджърът на Ковънтри: Ако Райт си бе изрязал ноктите на краката, щяхме да сме на финал на ФА Къп


Мениджърът на Ковънтри: Ако Райт си бе изрязал ноктите на краката, щяхме да сме на финал на ФА Къп
Снимка: Getty Images

1174 0

Мениджърът на Ковънтри Марк Робинс се пошегува, че отборът му е щял да елиминира Манчестър Юнайтед от ФА Къп, ако нападателят Хаджи Райт си е бил отрязал ноктите на краката преди мача снощи.

Драмата в полуфинала снощи

"Червените дяволи" водеха с 3:0 до 71', но допуснаха изравняване и вкарване на мача в продължения. В края им Ковънтри вкара четвърти гол, който обаче бе отменен заради минимална засада, а при дузпите грандът от Манчестър беше по-добър и се класира на финал.

Коментарът на Марк Робинс

"Aко той (Райт, бел.ред.) си беше отрязал ноктите на краката, нямаше да се стигне до дузпи. Възможности да стигнем до финал на ФА Къп не се появяват много често, а ние бяхме много, много близо", започна Робинс, цитиран от "The Guardian".

"Започнахме да играем, когато резултатът беше 0:3 и в крайна сметка поставихме Юнайтед под напрежение. Много се гордея с всички - нашите играчи и фенове бяха удивително добри по време на целия ни път в това издание на ФА Къп.

Просто им казахме, че те се вписаха в историята на този футболен клуб. Хората ще говорят още дълго за този мач. Не можем да се самосъжаляваме", каза още треньорът. А ето с какъв проблем Юнайтед все пак успя да се класира на финал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички