Мейсън Маунт и Бен Чилуел пропускат следващия мач на Англия на Евро 2020


Мейсън Маунт и Бен Чилуел пропускат следващия мач на Англия на Евро 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

1325 0

Отборът на Англия ще бъде без халфа Мейсън Маунт и крайния защитник Бен Чилуел за последния си мач от груповата фаза на Евро 2020 срещу Чехия тази вечер. "Трите лъва" посрещат своя съперник на "Уембли" тази вечер от 22:00 часа в пряка битка за първото място в група D, което в момента делят с по 4 точки.

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт обаче няма да може да разчита на Маунт и Чилуел, които ще трябва да се самоизолират за една седмица, след като са влезли в близък контакт с полузащитника на Шотландия Били Гилмор след мача на Англия с Шотландия.

Вчера стана ясно, че Гилмор, който е съотборник на Маунт и Чилуел в Челси, е дал положителна проба за коронавирус и ще пропусне двубоя на Шотландия в Хърватия тази вечер.

Маунт и Чилуел ще трябва да се самоизолират до 28 юни, понеделник, включително, което означава, че те може да пропуснат и двубоя на Англия от осминафиналите, ако Англия не победи Чехия и завърши на второ място в групата. Ако Англия завърши на първо или трето място в група D, осминафиналът ще се играе на 29 юни и двамата ще са налични.

Къде може да гледате мача Чехия - Англия - вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички