Къде да гледаме мача Чехия - Англия на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Чехия - Англия на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images/Guliver

1765 0

Стават ясни все повече отбори, които със сигурност продължават към елиминационната фаза на Европейското първенство по футбол. А след днешния ден ще разберем името на още два такива. Сред тях е и един от фаворитите в състезанието Англия.

"Трите лъва" обаче далеч не защитиха позицията си на фаворит дори и в групата, като до момента спечелиха трудно откриващата си среща (с минималното 1:0 над Хърватия), а във втората дори не успяха да отбележат и завършиха наравно 0:0 с Шотландия. Отчетливи са проблеми за отбора да отбелязва попадения, като за последните си 4 мача има 3 вкарани гола. Няма нужда да сравняваме тези показатели с тези на останалите големи фаворити в състезанието.

Чехия, от своя страна, изненада приятно в групата, като се оказа лидер в групата след първите два мача и дори може да задържи тази си позиция, ако не загуби срещу Англия. Така или иначе, чехите са си гарантирали почти на 100% преминаването в следващия етап, дори и при най-лошото развитие за тях в групата, което ще ги остави с 4 точки.

Съставите на Чехия и Англия излизат един срещу друг днес, вторник, 22 юни. Мачът ще се проведе на лондонския стадион "Уембли" и ще стартира в 22:00 часа българско време. Ще бъде излъчен пряко в ефира на Нова телевизия, като ще можете да следите мача и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg. 

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички