Маурисио Почетино изригна: Гуардиола трябваше да бъде уволнен 7 или 8 пъти...


Маурисио Почетино изригна: Гуардиола трябваше да бъде уволнен 7 или 8 пъти...
Снимка: Getty Images

2405 0

Доскорошният наставник на ПСЖ и аржентински специалист - Маурисио Почетино, се заяде с бившия си клуб, правейки интересен коментар, в който намеси и треньора на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола.

Почетино разкри, че управата на ПСЖ има огромни виждания, които иска да бъдат постигнати веднага. Той обаче поясни, че в модерния футбол това не става така, намесвайки и Гуардиола.

"Ако бях уволнен заради това, че не спечелихме Шампионската лига, то Гуардиола трябваше да бъде уволнен седем или осем пъти. Това са различни реалности. ПСЖ е създаден, за да се опита да спечели Шампионската лига. Ако не се постигне, първият отговорен съм аз. И никой не го крие", каза Почетино за "AS".

Припомняме, че Почетино бе уволнен след края на сезон 2021/22, след като ПСЖ разочарова в Шампионска лига, отпадайки още на осминафиналите срещу Реал Мадрид, а голямата цел пред аржентинеца бе спечелването на турнира.

Все пак той допълни, че продължава да вярва в бившия си клуб, но ръководството му трябва да се научи на търпение, защото тогава и само тогава успехите ще дойдат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Париж "гони" ПСЖ от "Парк де Пренс"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички