Официално, приключението продължава! Гуардиола категоричен: Работата не е свършена


Официално, приключението продължава! Гуардиола категоричен: Работата не е свършена
Снимка: Getty Images

1403 0

Манчестър Сити официално обяви, че настоящият наставник Хосеп Гуардиола удължава договора си с клуба. 51-годишният специалист води отбора вече шест години, като ще остане на „Етихад“ до лятото на 2025-а година.

„Това е само потвърждение на това колко удобно се чувстваме“, сподели Гуардиола, след като клубът обяви удължаването на договора. „Не мога да изкажа достатъчно благодарности на целия клуб, че ми се довери, че ми даде възможност да си върша работата възможно най-добре, но това са само документи“.

„Имали сме невероятни спомени и все още мечтаем да постигнем повече. Знам какво иска клубът. Ще се боря за това да направим нашия клуб възможно най-добрия“, сподели наставникът.

"Не сме същите от първия ден, но това е тайната... Работата не е свършена. Имаме да вършим още много неща", се чува да казва Гуардиола в официалното видео, с което "гражданите" потвърдиха оставането му на "Етихад".

Гуардиола е вторият мениджър, който ръководи клуб от Висшата лига най-дълго време. Първата позиция заема Юрген Клоп, наставникът на Ливърпул.

А какво са се заканили да не правят "гражданите", прочетете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички