Мартин Петров се завърна там, откъдето започна кариерата му в чужбина и отново зарадва феновете (СНИМКА)


Мартин Петров се завърна там, откъдето започна кариерата му в чужбина и отново зарадва феновете (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1892 0

Бившият български национал Мартин Петров бе сред специалните гости при двубоя на първия му чуждестранен отбор – Сервет срещу Рома в мач от груповата фаза на Лига Европа. Двата тима завършиха 1:1, а на Петров бе обърнато голямо внимание както от клуба, така и от привържениците.

Завръщане там, откъдето започна всичко за Мартин Петров

На церемония преди мача в Женева Петров получи специална фланелка с №25. Освен него от Сервет наградиха и бившия треньор на тима Ален Гайгер.

Бившият български играч бе посрещнат много радушно от домакинските фенове, от които обра аплодисментите преди двубоя. Той подписа със Сервет в началото на 1999 г. и игра там до лятото на 2001 г., когато премина във Волфсбург. Със Сервет Мартин Петров спечели титлата и Купата на Швейцария.

"Сервет беше първият ми клуб след като напуснах България, така че емоциите са неподправени, когато съм тук. Болеше ме да видя неуспехите, които клубът преживя през 2005-а година. Но е страхотно да видя, че днес отборът отново е на върха. Отдавна имах намерение да се върна в Женева. Щастливи сме със съпругата ми, че бяхме поканени със съпругата ми за този мач срещу Рома", сподели Петров. Той е част от екипа на Димитър Бербатов и наскоро също се изказа остро срещу Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички