Марселиньо: Критиките ще се изпарят и ще изчезнат, когато се появя на терена, ще съм успешен


Марселиньо: Критиките ще се изпарят и ще изчезнат, когато се появя на терена, ще съм успешен
Снимка: принтскрийн

1200 0

Превърналият се в легенда за Лудогорец Марселиньо отговори на критиките по негов адрес от страна на привърженици на новия му отбор - Витория. Бразилецът е уверен, че ще сложи край на тях щом стъпи на терена и че ще бъде много успешен с новия си клуб.

"Все още не съм пристигнал в клуба и не съм носил фланелката, но видях коментари на феновете в социалните мрежи. Някои са доста остри. Разбирам ги, все пак искат отборът им да се състезава в елита. Затова и коментират по този начин, но това ме мотивира още повече. Футболът се играе на терена. Аз ще покажа, че имам голямо желание да помогна на отбора. Феновете не искат приказки, а искат да виждат действия. Техните критики и съмнения за мен ще се изпарят щом ме видят на терена. Убеден съм, че престоят ми във Витория ще бъде много успешен.

Ще пътувам за Бразилия и ще се видя за първи път с отбора и ще направя първа тренировка. Ще опитам да помогна на отбора да изпълни целта си, която е класиране в елита. Знам, че ще бъде трудно и ще ми трябва време за адаптация след 9 години извън Бразилия. Това обаче е тим, който се бори, за да постигне големи неща. Щастлив съм и мотивиран да помогна на Витория" - сподели Марселиньо пред "Globoesporte.com".

А какви постове ще предложи Лудогорец на Кешерю и Дяков в клуба, след като се пенсионират?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички