Маркъс Рашфорд и неестествената техника на извиване на глезена при дузпа (ВИДЕО)


Маркъс Рашфорд и неестествената техника на извиване на глезена при дузпа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1237 0

Националният отбор по футбол на Англия спечели и двете си приятелски срещи от последните дни - срещу Австрия и срещу Румъния, като и двата успеха дойдоха след минимални победа с 1:0. Тази срещу северната ни съседка бе и последна - в неделя, 6 юни.

В герой при нея се превърна Маркъс Рашфорд, който вкара единственото попадение в мача. Нападателят на Манчестър Юнайтед го стори от дузпа, но при изпълнението използва техника, при която траекторията на глезена му след контакта с топката доби неестествена траектория.

Кадрите от това бързо обиколиха социалните мрежи и породиха голямо изумление. Един от най-остроумните коментари на запалянковците пък бе: "Нищо чудно, че му трябва операция на глезена с такива удари". Вижте снимка от "най-болезнения момент", а след това се опитайте да го откриете и в прикаченото видео.

Това бе и последната контрола преди стартиращото Европейско първенство по футбол. "Трите лъва" стартират с двубой срещу Хърватия на 13 юни, неделя. А дотогава Гарет Саутгейт трябва да реши огромна дилема за вратарския пост в Англия преди Евро 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички