Манчини: Марко Верати иска и ще играе срещу Уелс


Манчини: Марко Верати иска и ще играе срещу Уелс
Снимка: Guliver/GettyImages

1713 0

Италианският халф Марко Верати ще стартира като титуляр в неделя срещу Уелс, след като е възстановен напълно от травмата си в коляното.

След две победи с по 3:0 в първите две срещи, третата среща на Скуадрата в група А може да им осигури 100-процентов актив.

"Марко иска да играе. След като толкова дни в последно време пълноценни тренировки, смятаме всички проблеми да са останали назад. Ще видим как ще се чувства след края на първото полувреме", заяви селекционерът на тима Роберто Манчини, цитиран от сайта на УЕФА.

Верати пропусна първите два мача срещу Швейцария и Турция, когато тимът си гарантира участие във втората фаза, но сега залогът е първото място.

"Ще играем в Лондон или в Амстердам на осминафинала", каза още Манчини. "Tова не е голям проблем за нас. Няма значение кой играе и къде играем, винаги играем за победа. И срещу Уелс ще бъде така, макар да е третата ни среща в рамките на 10 дни и знаем, че никак не е лесно". А в каква "светлина, освен футболът" се прояви Кристиано, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички