Кристиано Роналдо фотографът: Показаха на професионалиста от Евро 2020 "как се прави" (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо фотографът: Показаха на професионалиста от Евро 2020 "как се прави" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

9267 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо е сред играчите, които предизвикват най-голямо внимание на Европейското първенство по футбол. Това не е изненада за никого, но важи в пълна сила и за действията му на терена, и за тези извън него.

В игрови план той стартира ударно състезанието и вече има две попадения след първата изиграна среща. Тя бе срещу отбора на Унгария и Португалия спечели с класическото 3:0. То обаче не дойде никак лесно, след като до 84-ата минута резултатът бе 0:0. Самият Роналдо вкара двата си гола в последните минути.

Извън терена пък направи истинска сензация, от която се получи "ефектът на пеперудата" и последваха подобни действия от не един и двама други футболисти. Както вече най-вероятно сте се досетили, става въпрос за прословутото му действие спрямо бутилките "Кока-Кола".

Тогава той си позволи да премести продукта на един от най-големите спонсори и партньори на Евро 2020 и да призове хората да не го консумират, а да наблягат на водата. Това доведе до огромни загуби за компанията.

Сега Роналдо отново обиколи социалните мрежи с друго свое любопитно действие. Този път то няма как да бъде прието като обидно от никоя страна, така че няма да се стига до подобни дискусии. То стана при една от фотосесиите на отбора.

Професионален фотограф заснемаше съотборника и добър приятел на 36-годишния играч - централният бранител Пепе, когато Кристиано изяви желание той да продължи фотосесията. Човекът зад обектива прие това със смях и нямаше нищо против.

Роналдо засне няколко снимки на Пепе, след което върна обратно фотоапарата на професионалиста и застана редом до стоя съотборник и сънародник, за да фигурира и той на снимките. Вижте хумористичната ситуация във видеото по-долу.

Още от Евро 2020:

Роналдо малко лицемерничи: Вижте рекламата му за "Кока-Кола" (ВИДЕО)

Треньор на Европейското по футбол се подигра с Роналдо (СНИМКА) 

Отговорът на Кока-Кола към Роналдо след "инцидента с бутилките" 

Фамозната атака, която доказва колко мощна е Белгия (ВИДЕО) 

Шокиращо, но факт! На Евро 2020 почти никой не може да бие дузпи 

Охранител се заяде на Кристиано, а причината е сензационна (ВИДЕО)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички