Тиаго Силва за момент се разгневи на фенове на Челси, но после се извини, а Почетино го оправда


Тиаго Силва за момент се разгневи на фенове на Челси, но после се извини, а Почетино го оправда
Снимка: Getty Images

1410 0

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино бе разочарован от загубата на своя тим от втородивизионния Мидълзбро за Купата на лигата. Той все пак изтъкна факта, че предстои реванш, а след двубоя разясни и за поведението на Тиаго Силва, който изглеждаше, че се конфронтира с тях.

Според Почетино е решавал въпрос между феновете

Ветеранът изглежда, че искаше да им се извини след тяхното представяне, но страстите в един момент взеха връх. "Не видях. Не мога да кажа нищо за това. Разбираме защо нашите фенове биха били разочаровани от това, но все още има 90 минути игра, в които да се докажем".

След това добави, че според него привържениците са ядосани на феновете на домакините, а не на отбора. "Не се бъркаме, защото феновете реагираха на феновете на Мидълзбро, те бяха фантастични с нас. Тиаго и някои играчи се опитваха да успокоят нашите фенове, защото мисля, че това беше проблем между феновете".

"Сега трябва да насочим мислите си към мача с Фулъм в събота, а след това да се подготвим за реванша с Мидълзбро. Разочаровани сме, но има още 90 минути на у дома. Убеден съм, че след две седмици можем да обърнем всичко в наша полза", подчерта аржентинският специалист. А в двубоя срещу Мидълзбро Коул Палмър се кандидатира за пропуск на сезона.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички