Майка "удари в земята" сина си - дори тя не би го повикала в националния отбор по футбол на САЩ


Майка "удари в земята" сина си - дори тя не би го повикала в националния отбор по футбол на САЩ
Снимка: Getty Images

1516 0

26-годишният централен нападател на Унион Берлин Теосон-Джордан Сибачу призна, че собствената му майка му е казала, че не би го извикала в националния отбор на САЩ за Световното първенство в Катар.

Първоначално той бе попаднал в разширения състав на Грег Белхалтер за Мондиал 2022, но впоследствие не успя да намери място във финалната група от играчи на селекционера.

"Той (б.р. - Берхалтер) ми се обади и ми каза, че няма да ме повика за Световното в Катар. В първите два дена ми беше много тежко", не скри Сибачу в интервю за "ESPN".

Ролята на майката

"След това говорих с майка ми. Тя не разбира нищо от футбол. Попита ме: "Болен ли си?". Не. "Да не би братята и сестрите ти да са болни?" Не. "Аз болна ли съм?" Не. "Имаш ли парични проблеми?". Не. "Тогава какъв е проблемът?". Тогава тези нейни думи промениха контекста и перспективата. Седнах, все още бях сърдит, но тя беше права!", обясни футболистът, който има 9 мача и 1 гол с фланелката на САЩ.

"Тя добави: "Не знам нищо за футбола, но знам, че вече си играл за националния отбор и отбеляза само един гол. Дори аз да бях треньор на тима, нямаше да те повикам! Един нападател трябва да вкарва голове, това е всичко". Тя беше брутална, но разочарованието у мен премина и започнах да работя здраво отново, за да съм сигурен, че ще играя на Световното през 2026 година у дома", завърши уверено футболистът на Унион Берлин, който има 4 попадения и 3 асистенции в немската Бундеслига през сезон 2022/23.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Беше ужасно"! Легенди на Манчестър Юнайтед принудили младок да прави с*$с пред тях

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички