Маями куфее: Интер смаза Атланта, а Лионел Меси вкара 2 гола (ВИДЕО)


Маями куфее: Интер смаза Атланта, а Лионел Меси вкара 2 гола (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8272 0

Отборът на Интер Маями разгроми Атланта Юнайтед с категоричното 4:0 в мач от втория кръг на турнира за Купата на Лигата.

Лионел Меси и Серхио Бускетс стартираха двубоя като титуляри, а Бълхата се отчете с две попадения (и една асистенция), които бяха под №2 и №3 за него с розовия екип.

Гостите започнаха по-добре срещата и в първите минути техен гол бе отменен заради засада, а малко след това и гредата помогна на домакините...

В 8-ата минута обаче, Меси се разписа за 1:0 след асистенция от дълбочина на Бускетс (ВИДЕО), а в 22-рата авансът на Интер стана 2:0, след като Лионел вкара за втори път, този път след пас на Робърт Тейлър (ВИДЕО).

В края на първото полувреме самият Тейлър направи резултата класически, след като отбеляза с мощен диагонален изстрел с левия крак. 

В 54-ата минута 28-годишният финландец покачи на 4:0 с втория си гол в срещата, отново с левия крак, отново по диагонал, като този път головият пас бе дело на Лео Меси!

Серхио Бускетс бе заменен в 72-рата минута, а Меси - в 78-ата, напускайки терена под бурните аплодисменти и скандирания на домакинските фенове!

Пет минути преди края на редовното време гостите от Атланта получиха право да изпълнят дузпа, след като техен футболист бе изведен сам срещу вратаря, а влезлият на смяна швед Кристофър Маквей го повали и получи директен червен картон. Зад топката застана аржентинецът Тиаго Алмада, но вратарят на Интер усети посоката на удара му и отрази 11-метровия наказателен удар!

*Със спечелените три точки Интер Маями събра общо шест в Група 10 на турнира за Купата на Лигата и вече е сигурен участник на 1/16-финалите в надпреварата!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички