На сбогуване: Лионел Меси е посъветвал ПСЖ кой нападател да привлече


На сбогуване: Лионел Меси е посъветвал ПСЖ кой нападател да привлече
Снимка: Getty Images

7152 0

Лионел Меси може и да не се раздели с особено топли чувства с ПСЖ, но изглежда им е дал важен съвет относно привличането на играчи. Аржентинската суперзвезда е изразил мнение, че парижани трябва да привлекат Хари Кейн за свой нападате.

Специалният съвет на Меси

Меси прекара два сезона на "Парк де Пренс", но така и не успя да се уставни в отбора, а след напускането призна, че не се е чувствал щастлив в Париж. Той си партнираше в атака с Неймар и Килиан Мбапе, но е бил повече от щастлив да даде своя съвет относно потенциалния нов нападател, твърди RMC Sport.

Според него Кейн би се вписал идеално във френския шампион. Името на английския национал е сред най-обсъжданите това лято, като по всяка вероятност ще бъде продаден в идните седмици. Договорът му с Тотнъм е до следващото лято и рискуват да го изпуснат без пари.  Като големия фаворит за подписа му обаче се очертава Байерн Мюнхен, който е подготвил трета оферта за него на стойност 100 млн. евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички