Лютото сръбско дерби: Защо играч свали гащите си пред опонента? (ВИДЕО)


Лютото сръбско дерби: Защо играч свали гащите си пред опонента? (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1656 0

След като спечели шампионата в Сърбия, Цървена звезда спечели и Купата на страната, а финалът срещу големия враг Партизан бе изключително драматичен. Изходът от сблъсъка бе решен след дузпи, тъй като в редовното време и продълженията гол така и не падна. Герой за "звездашите" бе бившият вратар на Лудогорец Милан Борян, който спаси два изстрела.

След края на мача играчът на Цървена звезда Марко Гобелич отиде към Владимир Стойкович (който е вратар и капитан на Партизан) и си свали шортите, "за да го изнасили". Идеята му идва оттам, че Стойкович сподели преди срещата, че трябва да бъде "изнасилен", ако Цървена звезда спечели Купата на Сърбия.

"Върху съотборниците ми не трябва да се оказва натиск. Те направиха твърде много през последната година, горд съм от поредицата от победи. В други случаи със сигурност би ни донесла титла. Каквото и да се случи на финала, аз ще бъда виновен. Поемам отговорността. Изнасилете ме, ако не спечелим Купата. Всичко зависи от мен" - бе споделил той.

А при изпълнението на самите дузпи се стигна и до друг любопитен момент, при който Стойкович долепи топката в лицето на противник, който тъкмо бе реализирал своето изпълнение, но след това тръгна да му говори нещо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички