Ас на Партизан отхвърлил Лудогорец заради нивото на Първа лига


Ас на Партизан отхвърлил Лудогорец заради нивото на Първа лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2113 0

Лудогорец е получил неприятен отказ на зимния трансферен пазар. Офертата на българския шампион е била безмилостно отхвърлена от сръбския халф Саша Зджелар (25 г.), който е звезда на гранда Партизан. Това се е случило през миналия месец, а причината за отказа на футболиста е нивото на Първа лига.

Зджелар играе за "гробарите" от 2018 година насам и се е превърнал в основен играч на тима. От 2016 г. е сръбски национал. Халфът е получил предложение за нов договор от Партизан и е готов да удължи сътрудничеството си с тях, тъй като заяви, че би напуснал белградския гранд само заради клуб от топ 5 първенствата на Европа.

"Започнахме преговори за нов договор и ще видим. Не бих напуснал Партизан, ако нямам оферта от някоя от топ 5 лигите на Европа. Да отида в някакъв среден клуб, който няма амбиции, би било само стъпка назад. Мисля, че който иска да се развива във футбола, трябва да мисли само в посока да отиде в по-добър клуб от този, чиито цветове защитава", заяви сърбинът, цитиран от "Република".

"Халфът имаше оферта от Лудогорец през декември, която той категорично отхвърли, именно поради факта, че българската лига вероятно е под Суперлигата по качество", уточняват от сръбското издание. Затова пък Лудогорец може да се подсили с бивш играч на Аякс. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички