Луис Енрике: Горд съм с този отбор


Луис Енрике: Горд съм с този отбор
Снимка: Getty Images

1125 0

Селекционерът на Испания Луис Енрике заяви, че е горд от тима си въпреки поражението от Франция с 1:2 във финала на Лигата на нациите. „Ла Фурия Роха“ поведе в сблъсъка на „Сан Сиро“ в Милано чрез Микел Оярсабал, но отстъпи след попаденията на Карим Бензема и Килиан Мбапе. Мачът можеше да влезе в продължения, но в края стражът на „петлите“ Юго Лорис се отчете с добри спасявания.

Знам, че успяхме да спечелим срещу европейските шампиони и да бъдем почти равностойни на световните шампиони, така че за играчите и отбора това е добре. Това, което е важно, е отборът да запази своя характер и воля за победа“, заяви той след мача.

Решителният гол на Мбапе падна след съмнително положение за засада. (Вижте дали има основания за това в този материал). Въпреки това, Енрике предпочете да не насочва гнева си към главния съдия Антъни Тейлър, а да се концентрира върху позитивното представяне на своя тим.

„Нямаме най-добрата гледна точка на терена като треньори, но мисля, че решението беше трудно. Не искам да говоря за него. Свикнал съм да не коментирам съдиите и да се концентрирам върху това, което мога да контролирам. Треньор съм от десет години и никога не съм говорил за реферите. Нямам какво да кажа, концентриран съм върху това отборът да играе по възможно най-добрия начин и да приема победи и загуби“, завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички