Ливърпул - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме приятелския мач?


Ливърпул - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме приятелския мач?
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

9926 0

Стартът в топ европейските първенства наближава, но въпреки това остават още някои интригуващи приятелски сблъсъци. Един от тях несъмнено е този между Ливърпул и Байерн Мюнхен, който противопоставя едни от най-успешните отбори в европейските клубни турнири.

И двата отбора могат да се похвалият с по 6 триумфа от Шампионска лига и различните формати на надпреварата през годините. За Байерн Мюнхен последният случай е през 2020 година, докато за мърсисайдци е кампанията преди това.

До момента в контролите, част от предсезонната подготовка, футболистите на Юрген Клоп нямат загуба. Любопитна тенденция е, че във всеки от трите си двубоя те реализират по 2 попадения. "Червените" победиха Карлсруе с 4:2, последва равенство с Гройтер Фюрт (4:4), а преди три дни сломиха Лестър с 4:0.

Баварците пък започнаха ударно с боксовата си круша за последните години Ротах-Егерн и го разнищиха със 27:0. Последва звезден и зрелищен дуел с Манчестър Сити, загубен с 1:2. Най-скорошният дуел бе срещу Кавазаки Фронтале (победа с 1:0).

Последните мачове между Ливърпул и Байерн Мюнхен бяха през 2019 година. Иначе казано - именно в сезона, в който мърсисайдци спечелиха Шампионска лига. Тогава двата колоса се срещнаха на осминафиналите. Първият мач в Англия завърши при 0:0, но в Германия домакините загубиха с 1:2. Тогава Садио Мане вкарва два гола, а Ван Дайк се разписва веднъж.

Както е добре известно, Мане се озова в Байерн малко след това, но той няма да се изправи срещу бившите си съотборници, тъй като ще продължи кариерата си в Саудитска Арабия в отбора на Кристиано Роналдо - Ал Насър.

Къде да гледаме Ливърпул срещу Байерн Мюнхен?

Срещата между двата колоса ще се състои на Националния стадион на Сингапур, като ще започне в 14:30 часа българско време. Дуелът ще бъде излъчен пряко по: Arena Sport (Svn), ESPN 4 (Bra), Nova Sport 2 (Cze), RTL (Ger), See (Den), Sky Sport Bundesliga (Ger), Sky Sport Premier League (Ger), Sky Sport Top event (Ger), Spiler1 TV, Viaplay (Den), Viaplay (Fin), Viaplay (Ned), Viaplay (Nor), Viaplay (Pol), Viaplay (Swe), Voyo, V Sport 2 (Fin), V Sport Fotbool (Swe). Срещата ще бъде излъчена и по "Байерн ТВ".

За съжаление, никой български ТВ канал не е обявил, че ще излъчва срещата. Ще можете да следите мача Ливърпул - Байерн Мюнхен НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички