Лионел Меси започва първия си пълен сезон с Интер Маями на 21 февруари


Лионел Меси започва първия си пълен сезон с Интер Маями на 21 февруари
Снимка: Getty Images

687 0

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси ще стартира първата си пълна кампания в Мейджър Лийг Сокър (МЛС) на 21 февруари, когато Интер Маями ще започне редовния сезон 2024. "Розовите" играят у дома срещу Реал Солт Лейк.

Клубът на Меси, към който той се присъедини през юли, след като подписа договор за две години и половина, ще бъде отново в светлината на прожекторите четири дни по-късно, когато Маями гостува на Лос Анджелис Галакси.

Сред 34-те мача от редовния сезон, отборът на Меси ще посети и Орландо Сити на 15 май по време на Седмицата на съперничеството в МЛС. Последният мач на Маями от редовния сезон е на 19 октомври срещу Ню Инглънд Революшън.

Суперзвездата още с пристигането си донесе огромно влияние върху Маями както на терена, така и извън него. Аржентинският нападател вкара 11 гола в 14 мача във всички турнири и изведе Интер Маями до първия им трофей, след като спечели финала за Купата на лигата. Наскоро съотборник на Меси в Барселона призна, че напускането на Лео го е шокирало. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички