Лионел Меси се контузи при разгромна победа на Интер Маями (ВИДЕО)


Лионел Меси се контузи при разгромна победа на Интер Маями (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2157 0

Интер Маями победи убедително с 4:0 отбора на ФК Торонто в двубой в пореден кръг от МЛС. Лошата новина за "чаплите" е, че голямата им звезда Лионел Меси напусна още през първото полувреме заради контузия. Жорди Алба също бе заменен поради травма.

Припомняме, че в последния мач на Маями Меси не игра заради съмнения за контузия и прекалено голямата умора, която се натрупа и след ангажиментите с Аржентина.

Въпреки това и двамата играчи тренираха с отбора във вторник и бяха счетени за достатъчно здрави, за да стартират срещу Торонто. Жорди Алба стигна само до половин час игра преди да бъде сменен, а Меси се присъедини към него отстрани само минути по-късно. Все още не е ясно каква е контузията на аржентинеца.

Инача отборът му не срещна никакви затруднения в двубоя. Факундо Фариас откри резултата в самия край на първото полувреме, а след подновяването в 54' Тейлър удвои. По-добрата игра на Интер Маями даде резултат, като влезлият като резерва Бенджамин Кремаски направи резултата 3:0. Робър Тейлър оформи крайното 4:0 в 87'. Така Интер Маями заема 13-то място в класирането. На 25 септември отборът гостува на Орландо Сити.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички