Лионел Меси се е извинил пред КОНМЕБОЛ за тежките си думи


Лионел Меси се е извинил пред КОНМЕБОЛ за тежките си думи
Снимка: Getty Images/Guliver

4624 0

Капитанът на Аржентина Лионел Меси е поднесъл официално своите извинения пред КОНМЕБОЛ за своите обвинения, отправени след мача за третото място на Копа Америка 2019, съобщава "La Nacion". Звездата на "гаучосите" е направил това, за да избегне тежкото наказание, което го грозеше - до 2 години изхвърляне от националния отбор.

Изявлението на Меси е било изпратено на Аржентинската футболна федерация и е съдържало обяснение за коментарите на звездата. От федерацията очакват лидерът на техния отбор да бъде оневинен, тъй като в онзи момент се е намирал в състояние на стрес.

В следващите няколко дни КОНМЕБОЛ трябва да разглежда писмото на аржентинеца. Ако извинението бъде прието, наказанието на Меси ще се размине. Както е известно, нападателят заяви, че КОНМЕБОЛ е бутала Бразилия към трофея, не е позволила на Аржентина да стигне до финала и е корумпирана.

Впоследствие суперзвездата реши да бойкотира церемонията по награждаване за третото място на неговия отбор. Впоследствие мнозина, най-вече играчи и треньора на "Селесао" го нападнаха за думите и действията му. Досега само една футболна фигура го защити публично по въпроса. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички