Меси поставил сериозен ултиматум на Барса, за да върне Неймар?


Меси поставил сериозен ултиматум на Барса, за да върне Неймар?
Снимка: Getty Images/Guliver

17646 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е един от главните инициатори за завръщането в отбора на нападателя на Пари Сен Жермен - Неймар. Това съобщи Sky Sports, позовавайки се на испанския футболен експерт Греъм Хънтър.

Въпросният футболен познавач твърди, че аржентинецът е обявил пред ръководството на каталунския клуб: "Ако искате да подпиша нов договор, първо върнете Неймар". Както е известно, бразилецът игра много успешно на "Камп ноу" в периода 2013 - 2017 година, преди да премине в ПСЖ за рекордна във футбола сума.

Според слуховете, Барселона прави опити за завръщането на Неймар, като последната им оферта беше за 100 милиона евро и включваше двама от техните играчи. Трансферната стойност на бразилския национал според transfermarkt.com е 180 милиона евро. Общо за каталунския гранд нападателят има 186 мача, 105 гола и 76 асистенции. А защо съветват клуба да не си го връща вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички