Намери се кой да защити Меси след залпа му срещу КОНМЕБОЛ

Парагвайският бивш вратар Хосе Луис Чилаверт бе един от малкото футболни хора, които подкрепиха Лионел Меси след изказването му срещу КОНМЕБОЛ. Капитанът на Аржентина обвини южноамериканската федерация, че е корумпирана и че е действала, за да бъде Бразилия шампион в Копа Америка 2019, което стана факт.

"Вън от всякакво съмнение, тази Копа Америка бе подготвена така, че Бразилия да стане шампион. КОНМЕБОЛ убива футбола. Защо искат да накажат Меси, ако живеем в демократичен свят? Играчите трябва да се обединят и да бойкотират КОНМЕБОЛ", заяви Чилаверт, цитиран от foxdeportes.com.

Тите се разочарова от Меси: Постави величието си под съмнение!

Селекционерът на Бразилия Тите остана недоволен от думите на капитана на Аржентина Лионел Меси, който обвини КОНМЕБОЛ в корупция и не се появи на...

По-рано селекционерът на Перу, чийто тим игра във финала на Копа Америка, Рикардо Гарека, заяви, че според него Меси трябва да има доказателства, за да говори за корупция във федерацията на континента. Вижте в този материал как КОНМЕБОЛ отговори на обвиненията на аржентинската звезда.

Още по темата

Please select answer!