Лионел Меси с уникален жест към съотборниците си в Аржентина


Лионел Меси с уникален жест към съотборниците си в Аржентина
Снимка: Getty Images/Guliver

2055 0

Голямата звезда на Барселона и на Аржентина - Лионел Меси, е направил огромен жест към своите съотборници в националния отбор. Той е предложил своя 12-милионен самолет за предстоящите пътувания на тима до Южна Америка, където „албиселесте“ ще започне квалификационната си кампания за Мондиал 2022.

Предложението на Меси е заради усложненията при пътувания заради пандемията от коронавирус и е към играчите, които в момента играят в Европа, за да им помогне да останат в безопасност. Очаква се към него на самолета да се присъединят Пауло Дибала, Хуан Фойт, Маркос Акуня, Лукас Окампос и Николас Отаменди.

След края на двубоите си петимата играчи на Аржентина ще правят компания на Меси и при обратното пътуване до Испания. Самолетът има невероятни удобства, включително и собствена си кухня. Има две бани и достатъчно места за 16 души.

33-годишната звезда няма спечелен голям трофей с Аржентина. На Копа Америка 2019 тимът му завърши на трето място, а самият Меси бе изгонен в мача за бронзовите медали. В успеха на Аржентина вярва и легендата на Барселона Христо Стоичков (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички