Скандално: Ас на Аржентина платил на вещица, за да си гарантира място на Мондиала в Катар?


Скандално: Ас на Аржентина платил на вещица, за да си гарантира място на Мондиала в Катар?
Снимка: Getty Images

3319 0

Нападателят на Аржентина Алехандро-Папу Гомес се забърка в скандал, свързан със Световното първенство по футбол в Катар, в което неговият тим стана световен шампион. Той беше обвинен, че е използвал черна магия, за да си гарантира участие на Мондиал 2022.

Според журналиста на "ESPN" Гонсало Кардосо футболистът на Севиля е платил на вещица, която посредством магия да попречи на Джовани Ло Селсо да се възстанови от контузия. Именно той беше основен конкурент на Гомес за място в Катар.

Интересното е, че Ло Селсо наистина пропусна това паметно участие на Аржентина, като не само не се възстанови, но и се подложи на операция.

Гомес пък пътува за Катар и, макар да не бе титуляр във всеки мач, той даде своя принос за спечелването на световната титла. На Мондиал 2022 той изигра 109 минути.

Нападателят обаче не можа да вземе участие в мартенските мачове на Аржентина, тъй като се подложи на операция и е аут до края на сезона. Хирургичната интервенция е вследствие на травма, получена по време на Световното първенство. Припомняме коя световна звезда също бе обвинен в използване на черна магия за футболни цели

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички