Мафиотски бос, ограбил Кристиано Роналдо, сподели защо няма да причини същото на Лео Меси


Мафиотски бос, ограбил Кристиано Роналдо, сподели защо няма да причини същото на Лео Меси
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3970 0

Косовско-албански бос на мафията, който е ограбил къщите на известни футболисти като Йохан Кройф, Карим Бензема и Кристиано Роналдо, наскоро заяви, че е спрял нарушители да нападнат дома на Лионел Меси.

 

Разкритието за Роналдо и Меси

Испанският журналист Карлос Килес разговаря с косовско-албанския бос на мафията относно неговите кражби. Престъпникът практикува "занаята" повече от две десетилетия и е нахлувал в къщите на много известни личности.

По време на интервюто той също признава, че е ограбил къщата на португалската звезда Кристиано Роналдо. Освен това той е бил и мозъка зад кражбата, извършена в дома на нидерландската легенда Йохан Кройф в Барселона.

"Аз бях този, който ограби къщата на Кристиано Роналдо в Португалия. Аз бях този, който ограби Йохан Кройф в Барселона. Спирал съм няколко пъти хора, които искаха да нахлуят в къщата на Меси. Направих го и се гордея с това - от уважение към Меси, защото го обичам и точка", категоричен е престъпникът.

За съжаление, нахлуването в къщите на футболисти и грабежите продължават да са на дневен ред, в жертва съвсем наскоро можеше да се превърне и Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички