Левски остава последната европейска "жертва" на Хамрун за сезона


Левски остава последната европейска "жертва" на Хамрун за сезона
Снимка: Lap.bg

2385 0

Хамрун Спартанс, който елиминира Левски в третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите, успя да запише престижен, но недостатъчен равен с Партизан. Двата тима си размениха по 3 попадения на малтийска земя, но "гробарите" победиха с 4:1 в първата среща и така предварително си осигуриха нужния аванс за класиране.

Сръбският гранд започна колебливо срещата и не успя да впечатли особено с изявите си. В 27-ата минута Роко се възползва от подаване на Матю Гийомие и с прецизен удар вкара за 1:0. Малтийците играха с желание, но допуснаха изравняване в 34-ата минута, след центриране на Марко Живкович, засечено от Рикардо Гомеш. При това попадение груба грешка направи стражът на Хамрун Спартанс Хенри Бонело.

През второто полувреме "гробарите" разгърнаха част от потенциала си и в рамките на 7 минути установиха пълен контрол над срещата. Първо Слободан Урошевич даде аванс в 72-рата минута, а в 79-ата - Рикардо Гомеш.

Последва обаче "щурм" от страна на домакините, при който резервата Винисиус намали от дузпа в 82-рата минута, а в 90-ата и бившият халф на Черно море Патрик Андраде извърши нарушение в наказателното поле. Матео Феделе беше точен за крайното 3:3. Това обаче не промени съдбата на Партизан и столичани се класираха за Лигата на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички