Леонардо Спинацола с тежка травма - Италия ще бъде без един от най-добрите си играчи срещу Испания


Леонардо Спинацола с тежка травма - Италия ще бъде без един от най-добрите си играчи срещу Испания
Снимка: Getty Images

16196 0

Италия се класира на полуфиналите на Евро 2020 след победа над Белгия с 2:1. Тимът на Роберто Манчини ще се изправи срещу Испания на Луис Енрике, но ще бъде без един от най-добрите си играчи в тази изключително важна среща...

Левият бек на "скуадра адзура" Леонардо Спинацола бе принудително заменен по време на мача с "червените дяволи" вчера, а днес стана ясно, че контузията му е толкова сериозна, че той ще пропусне не само 1/2-финала, не само евентуалния финал, а може би и половината сезон 2021/22!

Спинацола бе изнесен на носилка в 78-ата минута и едвам сдържаше сълзите си. Предварителните прегледи са показали, че той е със скъсано ахилесово сухожилие, а това е една от най-тежките възможни контузии, които един футболист може да получи!

Възстановяването от такава травма отнема поне 6 месеца, а в някои случаи може да достигне и до девет или цяла календарна година...

Почти сигурно на 1/2-финала срещу Испания Емерсон Палмиери, който снощи замени Спинацола, ще започне като титуляр. Кога, в колко часа и коя българска телевизия ще предава този мач - можете да научите тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички