Легендата Мануел Нойер на Европейското в Германия - мечта или реалност?


Легендата Мануел Нойер на Европейското в Германия - мечта или реалност?
Снимка: Getty Images

511 0

Националният отбор на Германия продължава усилената си подготовка за предстоящото Европейско първенство по футбол на негова територия през следващото лято. 

Последните месеци бяха съпътствани от слаби резултати и назначаването на Юлиан Нагелсман начело, който по всяка вероятност ще има честта да изведе Бундестима на надпреварата. 

В тима не можеха да разчитат месеци наред на активната си легенда - Мануел Нойер, който след Световното в Катар претърпя инцидент на ски писта и се възстановяваше дълго време. Едва преди две седмици се завърна в игра за Байерн Мюнхен. 

10 дни, след като Нойер заигра за баварците - самият той разкри, че остава аут от предстоящите двубои на Германия. Сънародниците му ще се изправят срещу Турция и Австрия в контроли. 

Коментарът на стража

"Говорим си с Нагелсман от дълго време. Отново се чухме след мача в Дортмунд. Няма да бъда в отбора, имам нужда от още време и тези мачове идват много рано. 

Нужно е време да заздравят раните ми. Говорихме открито и аз ще дам всичко, за да се върна следващата година", категоричен е опитният страж преди сблъсъка на Байерн в Шампионска лига.

Очертава се огромно изпитание пред Нойер, след като Марк-Андре тер Стеген успя да се наложи на вратата при неговото отсъствие. В същото време именно футболистът на германския колос е решен да пази за Германия на Евро 2024. 

Следете съдбата на Мануел Нойер със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички