Легенда на Челси и европейски шампион - двама защитници са затруднили най-много Хари Кейн


Легенда на Челси и европейски шампион - двама защитници са затруднили най-много Хари Кейн
Снимка: Getty Images

1128 0

Нападателят на Байерн Мюнхен и Англия Хари Кейн разкри кои са най-силните защитници, с които се е изправял в кариерата си, а списъкът включва и легенда на Челси.

Двама са измъчили най-много Хари Кейн

През последните 10 години Кейн е един от най-добрите нападатели и голмайстори в световния футбол, като редовно показва изключителни резултати както за клуба, така и за националния отбор. Английският нападател напусна Тотнъм, където прекара дълги години, за да се присъедини към Байерн Мюнхен с постоянен договор.

В интервю за ESPN асът на баварците посочи съперника на Евро 2020 Джорджо Киелини и легендата на Челси Джон Тери като двама от най-трудните си опоненти до момента.

"Най-трудните защитници, срещу които съм се изправял? Да, изправих се срещу Джон Тери в началото на кариерата си и си помислих, че има причина да е един от най-добрите защитници в света. Много умен, наистина интелигентен. И тогава, Киелини, знаете, срещу Италия, срещу Юве. Беше наистина трудно да се играе срещу него. Играеше умно, използваше добре тялото си, силен, добър във въздуха", сподели Кейн, който не спира да чупи рекорди и с екипа на Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички