Леандро Паредес разкри някои от най-впечатляващите елементи в играта на Лионел Меси


Леандро Паредес разкри някои от най-впечатляващите елементи в играта на Лионел Меси
Снимка: Getty Images

1850 0

Съотборникът на Лионел Меси в националния отбор на Аржентина - Леандро Паредес разкри пред "Ole" любопитни факти от играта си на терена с футболиста на Барселона. Според халфа на ПСЖ играчите трябва да се отърсят от усещането, че топката винаги трябва да се подава на Меси:

"По време на изминалите мачове (бел.ред. - за Копа Америка) двамата с Родриго де Паул бяхме наясно, че не е задължение винаги да търсим Меси, а да му подаваме само когато той може да извлече полза от ситуацията. Макар понякога да ти се иска да ритнеш топката към него, това невинаги е най-добрата опция. Трябва да проявиш разум в тези моменти. Човек трябва да се отърси от усещането за задължение винаги да се подава на Меси".

"Най-изненадващото за Меси е, че понякога на терена той попада в ситуации, когато изглежда, че топката ще му бъде отнета. И ние веднага усещаме, че трябва да започнем да тичаме назад към защитата. Казваме си "губи я, губи я…" и точно тогава той не я губи. Всичко това е изключително!", добави Паредес.

А какво се случи през изминалата нощ в турнира Копа Америка - научете тук. Аржентина вече се класира за 1/4-финалите в надпреварата и очаква да научи името на своя опонент!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички