Късметът обръща гръб: Най-красивите голове, които Кристиано Роналдо почти вкара (ВИДЕО)


Късметът обръща гръб: Най-красивите голове, които Кристиано Роналдо почти вкара (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3442 0

Кристиано Роналдо вече се е утвърдил в историята като един от най-великите голмайстория във футбола. Неговите показатели са убийствени за всеки един от отборите, в които е играл (изключение прави единствено Спортинг Лисабон, откъдето тръгна като юноша).

Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Ювентус и националният отбор на Португалия - различен футбол, различни съперници, но все същата успеваемост за петкратния носител на "Златната топка", който е подобрил редица рекорди с попаденията си.

Съвсем скоро се очаква да стане и най-големият голмайстор за национален отбор за всички времена, изпреварвайки Али Даеи. А всички тези голове можеха да са дори още повече, но всеки футболист стига до момента, в който късметът му обръща гръб.

А при 36-годишния португалец това се е случвало в моменти, в които е можело да реализира наистина запомнящи се попадения. С някои от тях може би щеше да си заслужи повече от едната награда "Пушкаш" за най-красив гол за годината, която е спечелил (за попадението си с Манчестър Юнайтед срещу Порто в Шампионска лига).

Във видеото по-долу са събрани отигравания на Кристиано Роналдо, които са били съвсем близо до това да се превърнат в шедьоври, но намеси на вратари или просто малшанс са довели дотам, че те остават просто футболни ситуации, незапомнени от никого и незавършили с попадение.

А как и защо журналист от Португалия нападна яростно Роналдо и го заля със сериозни обвинения?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички