Къде да гледаме Унгария - Франция от Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме Унгария - Франция от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Gulliver/GettyImages

3091 0

В днешния 9-ти ден от старта на Европейското първенство по футбол един срещу друг се изправят отборите на Унгария и Франция! Двубоят ще се изиграе на стадион "Пушкаш Арена" в Будапеща, а на съоръжението се очакват близо 60 000 зрители (натиснете върху долна картинка за повече информация за този красив стадион)!

И за двата отбора този мач е от изключително значение - Франция победи с 1:0 Германия в първото си появяване на Евро 2020, но в последния трети мач от груповата фаза "петлите" ще играят срещу Португалия и ще искат всичко да е решено още преди това!

УНГАРИЯ СРЕЩУ ФРАНЦИЯ И НЕКА ГОЛОВЕТЕ ЗАВАЛЯТ

Унгария пък успя да издържи 84 минути срещу "мореплавателите", но впоследствие рухна и само за 9 минути инкасира 3 гола във вратата си. "Маджарите" ще трябва да сътворят истинско чудо и да победят Франция, ако искат да се борят за място сред най-добрите 16 отбора на Евро 2020!

В двата лагера няма контузени или наказани играчи, като единствено Кинглси Коман има известни проблеми, но и без него Дидие Дешан разполага с голям набор от класни играчи!

ПЪЛНА ТВ ПРОГРАМА НА ЕВРО 2020

Любопитно е да се отбележи, че Унгария и Франция са се срещали общо 7 пъти в историята и показателите между тях са абсолютно равни - 3 победи за унгарците, 1 равенство и 3 победи за "петлите".

Двубоят между Унгария и Франция започва в 16:00ч. българско време и ще бъде излъчван ПРЯКО в ефира на БНТ 1 и Диема! Следете ЕВРО 2020 НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички