Къде да гледаме Шотландия - Чехия от Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме Шотландия - Чехия от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images/Guliver

1691 0

Шотландия и Чехия откриват четвъртия ден от Европейското първенство по футбол. "Гайдарите" чакаха цели 23 години да се завърнат на голям форум и този мач най- после ще ги върне на футболната карта. Чехия е редовен участник на еврофинали, а загубата на Хърватия от Англия дава добри шансове на "локомотива".

Шотландия надделя над този съперник в Лигата на нациите, като записа две победи с 2:1 и 1:0, но Чехия е отбор, способен на изненади - може да измъчи фаворит като Белгия и да запише равенство 1:1 или да загуби с 0:4 от Италия.

ЧЕШКИЯТ ЛОКОМОТИВ ЩЕ ОПИТА ДА ПРЕВЗЕМА ШОТЛАНДСКАТА КРЕПОСТ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ФУТБОЛ

И двата отбора нямат кадрови проблеми, като се очаква здрав сблъсък, който ще се реши в средата на терена. И двата тима разчитат на физическа доминация, като водените от Томаш Соучек и Владимир Куфал чехи също са се приспособили към британския стил.

Предвид предстоящите тежки мачове срещу фаворита Англия и срещу мотивираната да се реваншира след поражението Хърватия, една победа би дала огромен аванс на Шотландия или Чехия. Двубоят започва в 16 ч. и ще бъде пряко предаван по Диема и Диема спорт 2. Можете да следите срещата, както и цялото Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички